Nebunia de duminica

Duminica de 13 septembrie nu anunta nimic foarte spectaculos, initial aveam in plan doar cei 7 kilometri de la crosul Semimaratonului Galati unde voi alerga pentru a sustine Biblioteca ARTistica (donatiile sunt binevenite oricand, le multumesc mult celor care au donat deja), dar se transforma intr-o zi memorabila din punct de vedere al actiunilor caritabile.

Dimineata de la 6 la 8 voi inota alaturi de Gabriel Draghici pentru a sustine lupta Evelinei cu mucoviscidoza (Gabriel inoata 24 de ore, eu sunt inca departe de a putea face acest lucru la inot, dar la bicicleta… cine stie? 🙂 ), iar dupa amiaza voi fi alaturi de colegii de la Clubul de Ciclism Galati care organizeaza o editie speciala a Marii Bicicleli, care are de data aceasta si un caracter caritabil, participantii putand dona pentru Spitalul Copiilor.

cipriantalaba1

Ma bucur sa vad ca astfel de evenimente sunt din ce in ce mai prezente in Galati, sper ca din ce in ce mai multi galateni sa se implice facand in acelasi timp si o propaganda sportului la orice nivel.

Ne vedem maine!

One comment

  1. Iti multumim IRONMAN pentru implicarea si sustinerea de care ai dat dovada la Semimaraton pentru realizarea proiectului nostru, Biblioteca ARTistica. Iti multumim ca ai crezut in noi!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.