De ce? Și ce anume?

Sunt 2 intrebări pe care le-aş vrea răspunse pe orice blog. E acel “ceva” care defineşte de la bun început ce va urma. Şi care te obligă să scrii pe subiect, nu numai să culegi filmuleţe de pe Youtube sau altceva.

De ce? Pentru că sper că pasiunile mele sunt împărtășite de mai mulți oameni, și pentru că sper ca experiența și informațiile deținute/culese de mine la un moment dat vor ajuta pe alții. Și pentru că o combinație geografie-informatică-răbufniri personale nu vă va plictisi prea mult, sau cel puțin așa sper.

Ce? Păi voi scrie în primul rând despre experiența mea cu un proiect open-source care are ca scop declarat crearea unei hărți globale care să poată fi utilizată liber și fără constrângeri de către toată lumea. Nu o să dau detalii acum ci un pic mai târziu. În afară de asta o să încerc să fac publice problemele cu care mă întâlnesc în utilizarea zilnică a unui calculator și binențeles și ce soluții am găsit la acele probleme. Probabil vor mai fi și niște răbufniri personale pentru că nu poți sta nepăsător când vezi ce se întâmpla în țara noastră. Și cam atât, că e suficient.

Acum nu rămâne decât să vedem ce va ieși din această idee.

Al vostru prea plecat,
Mapguy

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *