Din nou la un concurs de orientare: Cupa Florilor de Tei 2017

Cupa Florilor de Tei

Când îmi făceam planurile sportive pe anul 2017 includeam acolo un paragraf care menționa dorința de a participa la un concurs de orientare și deși încă mă pregăteam să particip la „cursa anului” am intrat pe site-ul http://www.orienteering.ro/ și am găsit un concurs organizat chiar la o săptămână dupa X-MAN România.

Cupa Florilor de Tei
Cupa Florilor de Tei

Am stat un pic în dubii, dar până la urmă mi-am luat inima în dinți și i-am contactat pe organizatori, care au răspuns rapid la orice întrebare, ba chiar mi-au recomandat diverse trasee la final m-am înscris la ceva de dificultate medie, Open Tehnic.

Va fi primul concurs de orientare în alergare, pare un pic diferit de orientarea pe MTB unde totul se desfășoară pe poteci sau drumuri forestiere, dar sper să mă descurc. În ultima vreme am studiat destule hărți încercând să îmi imaginez ce trasee aș alege între posturi, am încercat să rețin descrierile posturilor dar aici iau în calcul să am cu mine o legendă ca să nu am probleme.

Așadar pe 18 iunie voi fi pe lângă Ploiești, la Cupa Florilor de Tei 2017. Nu îmi rămâne decât să sper că va ploua cât mai puțin și că busola comandată pe SportGuru va ajunge mâine 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.